Lite bilder!




Ibland står Fölis konstigt...

Sötnosen.


Hovslagarbesök!

Idag träffade Holly på hovslagaren för första gången. Jag har tränat endel på att lyfta benen på henne vilket hon är rätt okey med. Obehagligt, men ändå rätt okey. Hon kan ibland backa eller försöka dra åt sig benen, men det har blivit bättre. :)
Att säga att jag tränar är kanske fel ord, det är inte så att jag tar in henne i stallet och tränar på att lyfta hovar. Jag gör det lite då och då varje gång jag är ute hos henne, för att göra det till en vanesak.. Det ska inte vara något speciellt med att lyfta hovarna, liksom.

Det var inte så kul att få fötterna verkade, men jag satt på huk vid hennes huvud och pratade och kliade henne, och tillslut var det rätt okey. Duktiga flicka.

Ni kan följa Holly genom bloglovin!

Följ bloggen med Bloglovin!

26 juni 2011.





Holly Hobbie.

I den här bloggen kan ni följa minishettisen Holly Hobbies uppväxt! Bloggen är skapad av mig, Jonna, för att kunna hålla koll på hur min lilla flicka växer och utvecklas, men också för att ni ska kunna ta del av sötnosen. ;)
Jag kommer visa bilder och lägga upp texter om framgångar och motgångar och vad vi hittar på. Vill ni se filmer på Holly kan ni lättast göra det här.

-  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -

Holly Hobbie

f. 13:e juni 2011

E: Optimist v. Twellaarshoeve
U: Asplundens Ronja